4 روش درمان اضطراب و افسردگی در تهران | بهترین متخصص اعصاب !

90 / 100

طبیعی است هر از گاهی احساس اضطراب یا افسردگی داشته باشید. اما وقتی این احساسات اغلب اوقات اتفاق ‌بیفتند و در زندگی شما اختلال ایجاد ‌کنند، حتما نیاز به درمان اضطراب و افسردگی دارید.

اما اضطراب و افسردگی چه تفاوتی با هم دارند؟

اضطراب و افسردگی از انواع اختلالات خلقی هستند. تفاوت اصلی بین افسردگی و اضطراب در علائم آن است. افسردگی یک احساس مداوم غم و اندوه است. شما همچنین انرژی ندارید و علاقه خود را به فعالیت هایی که زمانی دوست داشتید از دست می دهید. برخی از افراد مبتلا به افسردگی به صدمه زدن به خود فکر می کنند.
اضطراب شامل ترس یا نگرانی است که نمی توانید کنترل کنید. بسته به نوع اضطرابی که دارید، نگرانی می تواند در طول فعالیت های روزمره مانند ملاقات با افراد جدید ظاهر شود. اگرچه این دو متفاوت هستند، اما می توانید هر دو را همزمان داشته باشید و نسبت به درمان اضطراب و افسردگی هر چه سریع تر اقدام نمائید.

بی قراری می تواند از علائم افسردگی و اضطراب باشدعلائم شما می تواند به پزشک متخصص اعصاب کمک کند تا بفهمد کدام یک از این دو بیماری یا هر دو را دارید. یکی از برجسته ترین و حاذق ترین متخصصین مغز و اعصاب، خانم دکتر رفیع زاده است که در این زمینه کمک شایانی به بیماران نموده است. علاوه بر آن در وبسایت دکتر بهترین ، لیستی از بهترین متخصصان و فوق تخصصان تهران قرار گرفته است که برای درمان اضطراب و افسردگی می توانید پزشک دلخواه خود را انتخاب نمائید.

اضطراب و افسردگی چیست؟ قبل از تشریح روش های درمان اضطراب و افسردگی ابتدا لازم است با این دو نوع بیماری و تفاوت های آن آشنا شوید.
افسردگی: افسردگی بر احساس و رفتار شما تأثیر می گذارد. هنگامی که شما افسرده هستید، ممکن است علائمی مانند موارد زیر داشته باشید:
  • غمگینی، ناامیدی یا اضطراب
  • بیشتر یا کمتر از قبل غذا می خورید
  • خوابیدن خیلی کم یا زیاد
  • مشکل در تفکر یا تمرکز
  • کمبود انرژی
  • از دست دادن علاقه به چیزهایی که زمانی از آنها لذت می بردید
اضطراب: نگرانی و ترس جزء طبیعی زندگی هستند. اما زمانی که این احساسات از بین نمی روند یا بیش از حد هستند، می توانند نشانه های یک اختلال اضطرابی باشند. هنگامی که شما مضطرب هستید، ممکن است علائمی مانند موارد زیر داشته باشید:
  • غرق در نگرانی
  • افکار منفی
  • تعریق یا لرز
  • از کنترل خارج شدن

چگونه افسردگی و اضطراب را درمان می کنید؟

تشخیص و درمان افسردگی و اضطراب زمانی که با هم اتفاق می‌افتند برای پزشکان دشوارتر است. به همین دلیل مهم است که همه علائم خود را به پزشک اطلاع دهید. درمان اضطراب و افسردگی شامل روان درمانی، دارو درمانی یا ترکیبی از این دو است. یک متخصص اعصاب حرفه ای می تواند برنامه ای برای درمان اضطراب، افسردگی یا هر دو ایجاد کند. 
روان درمانی یا مشاوره به شما کمک می کند تا با واکنش عاطفی خود به بیماری مقابله کنید. یک ارائه دهنده سلامت روان از طریق استراتژی هایی صحبت می کند تا به شما در درک و مدیریت بهتر این اختلال کمک کند.
درمان شناختی رفتاری (CBT) رایج ترین نوع روان درمانی است که برای اختلالات اضطرابی استفاده می شود. CBT برای اضطراب به شما می آموزد که الگوهای فکری و رفتارهایی را که منجر به احساسات دردسرساز می شود، بشناسید. سپس روی تغییر آنها کار می کنید. شما می توانید یک متخصص اعصاب خوب پیدا کنید که به شما در این مسیر کمک کند.

بیشتر بدانید: بیماری صرع چیست؟

داروهای درمان اضطراب و افسردگی

پزشک شما می تواند یک داروی ضد افسردگی را برای درمان افسردگی و اضطراب تجویز کند، مانند SSRI (مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین)، SNRI (مهارکننده بازجذب سروتونین- نوراپی نفرین)، یا داروهای دیگری مانند بوپروپیون و میرتازاپین. مرکز تخصصی مغز و اعصاب با ارائه خدمات 24 ساعته، به روند بهبودی بیماران کمک ویژه ای می نماید.
داروهای ضد افسردگی نحوه استفاده مغز شما از مواد شیمیایی خاص را برای بهبود خلق و خو و کاهش استرس تغییر می دهند. اثربخشی داروهای ضد افسردگی برای درمان افسردگی ممکن است کمی طول بکشد، بنابراین صبور باشید. اگر احساس می کنید که آماده توقف مصرف داروهای ضد افسردگی هستید، ابتدا با ارائه دهنده خود صحبت کنید.
بتا بلوکرها که معمولا برای فشار خون بالا استفاده می شوند، می توانند به کاهش برخی از علائم فیزیکی اختلالات اضطرابی کمک کنند. آنها می توانند ضربان قلب سریع، لرزش و لرزش را تسکین دهند.
متخصص اعصاب با شما همکاری خواهد کرد تا ترکیب دارویی و دوز مناسب را برای درمان اضطراب و افسردگی پیدا کنید. بدون مشورت با متخصص اعصاب خود دوز را تغییر ندهید. آنها شما را تحت نظر خواهند داشت تا مطمئن شوند که داروها بدون ایجاد عوارض جانبی منفی کار می کنند.
داروها نمی توانند اختلال اضطراب را درمان کنند. اما آنها می توانند علائم را بهبود بخشند و به عملکرد بهتر شما کمک کنند. داروهای اختلالات اضطرابی اغلب عبارتند از: 
داروهای ضد اضطراب، مانند بنزودیازپین ها، ممکن است اضطراب، وحشت و نگرانی شما را کاهش دهند. آنها به سرعت کار می کنند، اما شما می توانید نسبت به آنها تحمل کنید. این باعث می شود که آنها در طول زمان کمتر موثر باشند. متخصص اعصاب شما ممکن است یک داروی ضد اضطراب برای کوتاه مدت تجویز کند، سپس داروی شما را کاهش دهد یا ممکن است یک داروی ضد افسردگی را به ترکیب اضافه کند.
در مورد تمام علائم خود به پزشک متخصص اعصاب خود بگویید تا بتواند تصمیم بگیرد که کدام دارو ممکن است برای درمان اضطراب و افسردگی بهترین باشد.

درمان اضطراب و افسردگی در بارداری

بارداری دوران هیجان انگیزی است. شما به زودی والدین یک انسان دوست داشتنی و کوچک خواهید شد. ممکن است انتظار داشته باشید که در دوران بارداری هیجانات را تجربه کنید، یا ممکن است احساسات شما را غافلگیر کند. برخی از زنان در هر بال زدن یا لگد احساس شادی می کنند و از تغییر بدن خود شگفت زده می شوند.

برای زنان دیگر، بارداری سخت است و هیچ مهلتی ایجاد نمی کند زیرا خستگی شدید، تغییرات خلقی و نگرانی های مداوم را به همراه دارد. ممکن است متوجه شوید که هر ماه که می گذرد، افکار شما از کنترل خارج می شوند، دچار میگرن های بارداری می شوید و بر عملکرد شما در محل کار و روابط شما در خانه تأثیر می گذارند. اما چگونه اضطراب خود را مدیریت کنید؟ آیا باید درمان اضطراب و افسردگی را شروع کنید؟

خوشبختانه درمان های زیادی وجود دارد که می تواند اضطراب در دوران بارداری را کاهش دهد و به شما کمک کند احساس بهتری داشته باشید. برای بسیاری از زنان، داروهای ضد اضطراب در دوران بارداری گزینه جالبی نیست، زیرا اطلاعات کمی در مورد بی خطر بودن چنین دارویی بر روی جنین وجود دارد. برخی از زنانی که قبلاً داروهای اضطراب مصرف می کردند ممکن است به دلایل شخصی بخواهند داروها را در دوران بارداری قطع کنند.

درمان‌هایی مانند رفتار درمانی شناختی (CBT) در دوره قبل از زایمان (دوره کمی قبل، حین و بعد از زایمان) نویدبخش است. CBT بر چالش‌برانگیز کردن افکار، احساسات و اعمال ناسازگار تمرکز می‌کند و از استراتژی‌های مدیریت اضطراب مانند تنفس دیافراگمی (مناسب با بارداری) استفاده می‌کند.

سایر مداخلات غیر دارویی شامل بهبود تغذیه و رژیم غذایی است. حذف کافئین، نیکوتین و الکل؛ و تسهیل بهداشت خواب مناسب. کاهش عوامل استرس زا و همچنین ارائه اطلاعات در مورد تکنیک های آرام سازی نیز می تواند مفید باشد. برخی از ارجاع به گروه های حمایتی محلی برای زنانی که در دوران بارداری و دوره پس از زایمان با افسردگی دست و پنجه نرم می کنند، به عنوان یک روش درمان اضطراب و افسردگی بهره می برند. علاوه بر این، درمان با نور روشن ممکن است برای آن دسته از زنانی که یک جزء فصلی در بیماری عاطفی خود دارند، مفید باشد.

اگر اضطراب شما شدید است، داروها ممکن است گزینه مناسبی برای درمان اضطراب و افسردگی شما باشند. مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) معمولاً برای افسردگی و اضطراب در دوران بارداری و پس از زایمان تجویز می‌شوند. به نظر نمی رسد که SSRI ها با افزایش خطر ناهنجاری های مادرزادی عمده مرتبط باشند. با این حال، SSRI ها ممکن است با علائم گذرا نوزادی مانند بی قراری، لرزش، گریه و مشکل در تغذیه همراه باشند که طی چند روز خود به خود برطرف می شوند.

استفاده از بنزودیازپین‌هایی مانند لورازپام (آتیوان) و آلپرازولام (زاناکس) در دوران بارداری مدت‌ها موضوع بحث‌برانگیزی بوده است. اگرچه مطالعات قدیمی‌تر ارتباط بین مصرف آنها و افزایش خطر شکاف کام و لب را نشان می‌دهد، اما مطالعه جدیدتری که در مورد استفاده از بنزودیازپین در دوران بارداری انجام می‌شود، این ارتباط را زمانی که این داروها به تنهایی استفاده می‌شوند نشان نداد (اگرچه ممکن است در صورت ترکیب این داروها با داروهای ضد افسردگی خطر افزایش یابد).

درمان سریع استرس و اضطراب

استرس را در 10 دقیقه کاهش دهید و بهزیستی خود را بهبود بخشید. بر اساس نتیجه تحقیق صورت گرفته، بیشتر بزرگسالان آمریکایی با استرس دست و پنجه نرم می کنند که می تواند منجر به مشکلات سلامت روان شود. در آگوست 2022، بیش از 32 درصد از بزرگسالان ایالات متحده در 2 هفته گذشته علائم اضطراب یا افسردگی را گزارش کردند. راهکارهایی برای درمان اضطراب و افسردگی در ذیل مطرح شده است:
  • استراحت در طول روز ممکن است به کاهش استرس، کاهش تنش یا کاهش نگرانی کمک کند. اما ما اغلب اوقات استراحت نمی کنیم. حتی 10 دقیقه برای بهبود سلامت روان کافی است. بیایید امروز 10 دقیقه وقت بگذاریم تا کاری برای خودمان انجام دهیم.
  • برای کاهش استرس با دیگران ارتباط برقرار کنید. داشتن روابط معنادار می تواند احساس تعلق ایجاد کند. احساس مراقبت، ارزش گذاری و حمایت می تواند به ما کمک کند انعطاف پذیرتر شویم. به این ارتباط اجتماعی می گویند. ارتباط با دیگران می تواند به ما کمک کند تا با استرس مقابله کنیم و انعطاف پذیرتر شویم. در اینجا چند راه برای کاهش استرس با برقراری ارتباط با دیگران وجود دارد:
  • با جامعه، اعضای خانواده یا دوستان خود تماس بگیرید. با شخصی که به او اعتماد دارید در مورد احساسات یا نگرانی های خود صحبت کنید.
  • برای فعالیت های فرهنگی، معنوی یا مذهبی وقت بگذارید.
  • با دیگران بیرون بروید، با طبیعت ارتباط برقرار کنید و فضاهای سبز را کشف کنید.
  • مراقب بدن خود باشید. سالم ماندن از نظر جسمی می تواند بهزیستی عاطفی شما را بهبود بخشد. در اینجا چند پیشنهاد برای بهبود سلامتی شما وجود دارد:
  • هر سال برای آنفولانزا واکسن بزنید. در مورد واکسن‌ها و تقویت‌کننده‌های خود به‌روز باشید.
  • با قرار ملاقات های بهداشتی منظم همراه باشید.
  • غذای سالم بخورید. میوه و سبزیجات، پروتئین بدون چربی، غلات کامل و لبنیات کم چرب یا بدون چربی مصرف کنید. غذاهای حاوی چربی های ناسالم، نمک و قندهای اضافه شده را محدود کنید. نکات تغذیه سالم را ببینید.
  • به اندازه کافی بخوابید. هر روز در ساعت مشخصی به رختخواب بروید و از خواب بیدار شوید تا خواب بهتری داشته باشید. بزرگسالان به 7 ساعت یا بیشتر در شب نیاز دارند.
  • بیشتر حرکت کنید و کمتر بنشینید. کمی فعالیت بدنی کمک می کند. از کم شروع کنید مثلاً 20 تا 30 دقیقه در روز.
  • مصرف محدود الکل در روزهایی که الکل می نوشید، نوشیدنی ننوشید یا در حد اعتدال بنوشید.
  • از مصرف داروهای غیرقانونی یا داروهای تجویزی به روش هایی غیر از تجویز شده خودداری کنید. نسخه شخص دیگری را مصرف نکنید.
  • از استعمال دخانیات و سایر محصولات تنباکو خودداری کنید. مردم می توانند برای همیشه سیگار را ترک کنند.

درمان اضطراب و افسردگی شدید

هدف درمان در مرحله حاد و شدید یک دوره افسردگی اساسی، کمک به بیمار برای رسیدن به حالت بهبودی و در نهایت بازگشت به سطح اولیه عملکرد خود است. 
دارودرمانی، به‌ویژه داروهای ضدافسردگی مهارکننده‌های بازجذب سروتونین، رایج‌ترین گزینه برای درمان اضطراب و افسردگی در مرحله شدید باقی می‌ماند، در حالی که سایر گزینه‌های دارویی امیدوارکننده همچنان برای جلب توجه پزشکان متخصص اعصاب رقابت می‌کنند.

روان درمانی متمرکز بر افسردگی دومین گزینه رایج برای درمان اضطراب و افسردگی و کمک به بیماران برای غلبه بر فاز حاد، حفظ بهبودی و جلوگیری از عود است.
الکتروشوک درمانی، موثرترین درمان جسمی برای افسردگی در برخی شرایط خاص است.
گزینه‌های درمانی فاز شدید افسردگی شامل دارودرمانی، ترکیبی از داروها و روان‌درمانی، و درمان‌های جسمی مانند تشنج الکتریکی (ECT) است. با این وجود درمان اضطراب و افسردگی شدید، یک فرآیند طولانی درمانی است که هدف آن حفظ بهبودی و جلوگیری از عود است.

درمان اضطراب و افسردگی بدون دارو

راه های زیادی برای درمان اضطراب و افسردگی بدون دارو وجود دارد. این روش ها می توانند شامل انواع مختلف درمان و همچنین عوامل رژیم غذایی و سبک زندگی مانند کاهش مصرف الکل و ورزش منظم باشند. به خواندن ادامه دهید تا درباره درمان اضطراب بدون دارو، از جمله از طریق روان درمانی، رژیم غذایی، درمان های جایگزین و موارد دیگر بیشتر بدانید.
  • ورزش می تواند به درمان اضطراب و افسردگی کمک کند و در برخی افراد حتی ممکن است جایگزینی برای انواع دیگر درمان باشد. یک بررسی سیستماتیک و متاآنالیز در سال 2018 نشان داد که ورزش هوازی به ویژه تمرینات با شدت بالا  می تواند خیلی مفید باشد.
  • روان درمانی یک مداخله بسیار موثر برای درمان اضطراب و افسردگی است. در واقع، انجمن روانشناسی آمریکا تأکید می کند که روان درمانی معمولاً مؤثرتر از دارو است. این به این دلیل است که روان درمانی به فرد این فرصت را می دهد که در مورد اضطراب خود صحبت کند، مکانیسم های مقابله ای را کشف کند و از طریق تجربیاتی که به اضطراب او کمک می کند کار کند.
  • درمان شناختی رفتاری (CBT): ممکن است به صورت ویژه برای درمان اضطراب و افسردگی موثر باشد. این درمان بر کمک به فرد در درک ارتباط بین افکار، احساسات و رفتارهای خود متمرکز است. از طریق درمان، فرد یاد می گیرد که افکار منفی خودکار را مختل کند و جایگزین هایی برای الگوهای تفکر مضطرب بیابد.
  • رژیم غذایی و تغذیه: برخی افراد متوجه می شوند که تغییر رژیم غذایی به کاهش و درمان اضطراب و افسردگی کمک می کند. گزینه هایی که باید در نظر گرفته شوند عبارتند از:

کاهش کافئین: سعی کنید مصرف کافئین را به خصوص در اواخر روز یا قبل از خواب کاهش دهید. کافئین یک محرک است، به این معنی که می تواند فعالیت در مغز و بدن را تسریع کند و باعث شود فرد احساس بی قراری و اضطراب کند. چندین مطالعه نشان می دهد که بین کافئین و اضطراب ارتباط وجود دارد، از جمله تجزیه و تحلیل سال 2015 منبع معتبر دانش آموزان مدرسه که مصرف زیاد کافئین را با استرس و اضطراب بیشتر مرتبط می کند.

مصرف کمتر الکل: اگرچه مطالعات کمی به طور مستقیم ارتباط بین الکل و اضطراب را ارزیابی کرده اند، بسیاری دریافتند که افراد با الکل خود درمانی می کنند. برخی از مصرف کنندگان الکل زمانی که نوشیدن الکل را متوقف می کنند یا مصرف الکل خود را کاهش می دهند، سرعت درمان اضطراب و افسردگی را بهبود می بخشند.

ثبت گزارش غذا: برای ارزیابی اینکه آیا اضطراب پس از خوردن برخی غذاها بدتر می شود یا خیر، یک گزارش غذا نگه دارید. یک مطالعه در سال 2019 ارتباط بین مصرف زیاد چربی های اشباع شده و قندهای افزوده و اضطراب کلی بالاتر در بزرگسالان را نشان داد. این مطالعه نشان می‌دهد که رژیم غذایی ممکن است بر سلامت روان تأثیر بگذارد، اما یک ارتباط علنی ایجاد نکرد.

  • گروه های پشتیبانی: اضطراب می تواند بسیار منزوی کننده باشد. گروه های پشتیبانی منبع مورد اعتماد به افراد مبتلا به اضطراب کمک می کند کمتر احساس تنهایی کنند که به نوعی به درمان اضطراب و افسردگی کمک می نماید. آنها همچنین ممکن است راهکار عملی ارائه دهند که می تواند به فرد کمک کند تا ارائه دهنده مناسب را پیدا کند، با عزیزان خود در مورد اضطراب خود صحبت کند. گروه‌های پشتیبانی به اشکال مختلفی مانند تابلوهای پیام آنلاین ناشناس، جلسات حضوری و جلسات مجازی وجود دارند. برخی از درمانگران نیز گروه های حمایتی را تسهیل می کنند. یک فرد باید برنامه، سطح راحتی و اهداف خود را در تصمیم گیری در مورد نوع گروه حمایتی در نظر بگیرد.
  • حمایت اجتماعی: افراد مبتلا به اضطراب نیاز به حمایت عزیزان خود دارند. آموزش در مورد اضطراب ممکن است به خانواده ها کمک کند که از کودکان و سایر عزیزان بهتر حمایت کنند. محل اقامت تحصیلی و محل کار: این عامل نیز ممکن است کمک کند. آنها می توانند از ایجاد استرس اضافی مانند از دست دادن شغل یا نمره رد شدن از اضطراب جلوگیری کنند.
  • درمان های مکمل و جایگزین: برخی افراد دریافتند که درمان‌های مکمل و جایگزین، مانند ماساژ، طب سوزنی یا مراقبت‌های کایروپراکتیک، به علائم اضطراب آنها کمک می‌کند. یک بررسی سیستماتیک در سال 2018 از 13 مطالعه عمدتاً کوچک نشان می دهد که هم طب سوزنی و هم طب سوزنی الکتریکی ممکن است اضطراب را کاهش دهند. در حالی که برخی از مطالعات نتایج امیدوارکننده‌ای را گزارش می‌کنند، هیچ داده قطعی دال بر کارکرد این درمان‌ها وجود ندارد. بنابراین افرادی که از درمان های جایگزین استفاده می کنند باید از آنها به عنوان مکملی برای درمان های دیگر استفاده کنند، نه جایگزینی برای مراقبت. سایر درمان های جایگزین نیز ممکن است فوایدی در درمان اضطراب داشته باشند.
  • تحریک مغناطیسی ترانس کرانیال (TMS): یک روش جدیدتر برای درمان اضطراب و افسردگی است که از آهنربا برای ایجاد جریان الکتریکی ضعیف در مغز استفاده می کند. این جریان ممکن است آزادسازی انتقال دهنده های عصبی را تحریک کند که اضطراب را تسکین می دهد یا نحوه پردازش اضطراب را در مغز تغییر می دهد. پزشکان کاملاً مطمئن نیستند که چگونه کار می کند. یک بررسی سیستماتیک در سال 2019 منبع معتبر و متاآنالیز نشان می دهد که TMS ممکن است به کاهش علائم اضطراب فراگیر و اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) کمک کند.
برخی از استراتژی هایی که می توانند برای درمان اضطراب و افسردگی موثر باشند عبارتند از:
  • آرام سازی پیشرونده عضلانی، که بر آرام کردن مداوم گروه های عضلانی متمرکز است
  • تکنیک های تنفس عمیق، مانند شمارش نفس یا مدیتیشن
  • نوشتن در یک مجله
  • گذراندن وقت با حیوان خانگی
  • درگیر شدن در فعالیت های خودمراقبتی لذت بخش، مانند خواندن کتاب یا حمام کردن

درمان اضطراب و افسردگی پس از ترک

علائم ترک بسیاری وجود دارد که بیماران ممکن است در طول سم‌زدایی از مواد مخدر و الکل تجربه کنند و افسردگی یک علامت رایج برای فرآیند ترک است.
بیمارانی که از بسیاری از مواد قانونی و غیرقانونی سم زدایی می کنند، ممکن است افسردگی را به عنوان بخشی از علائم ترک خود تجربه کنند یا در صورت خوددرمانی با دارو، علائم افسردگی موجود را بدتر کنند. بله، افسردگی می تواند در طول ترک مواد مخدر بدتر شود، اما درمان اضطراب و افسردگی در طول سم زدایی و بعد از آن امکان پذیر است.
چرا افراد در طول دوره ترک، افسرده می شوند؟
در طول سم زدایی از مواد مخدر و الکل، بیماران برای سازگاری مجدد با حالتی کار می کنند که مواد مخدر یا الکل بر اعمال، رفتار و ادراکات آنها تأثیر نمی گذارد. این شامل کاهش یا توقف کامل استفاده از ماده اعتیاد آور است. با این حال، انجام این کار می‌تواند بسیاری از سیستم‌های بدن را در وضعیت‌های پریشان قرار دهد.
بیمارانی که از الکل یا قرص های تجویزی مانند زاناکس یا داروهای ضد افسردگی سم زدایی می کنند، ممکن است در طول ترک دارو نیز احساس افسردگی کنند. در بسیاری از موارد، بیماران در حین سم زدایی، عکس اثر دارویی خود را تجربه می کنند. بنابراین، اگر بیمار داروهایی برای درمان اضطراب و افسردگی ، خلق و خو یا اضطراب مصرف می کند، خلق و خوی او ممکن است برعکس حالت مستی او در حین سم زدایی باشد.
انتقال‌دهنده‌های عصبی در مغز اساساً یاد می‌گیرند که به مواد مخدری که فرد مصرف می‌کند وابسته باشند، و زمانی که این داروها حذف شوند، انتقال‌دهنده‌های عصبی ممکن است ندانند چگونه رفتار مناسبی داشته باشند.
در مراکز درمانی، سم زدایی دارویی تحت نظارت پزشکی ارائه می شود تا به بیماران در فرآیند سم زدایی کمک کند. سم زدایی تحت نظارت پزشکی شامل درمان و حمایت از بیمارانی است که علائم افسردگی و سایر ترک ها را تجربه می کنند. با درمان و سم زدایی تحت نظارت پزشکی، علائم افسردگی و سایر چالش ها را می توان برای یک فرآیند سم زدایی ایمن و راحت درمان کرد.
شما مجبور نیستید افسردگی سم زدایی دارویی را به تنهایی تجربه کنید. مراکز درمانی می تواند به شما کمک کند تا با مدیریت تغییرات خلقی، افسردگی یا سایر علائم ترک، سم زدایی ایمن را انجام دهید.

سوالات رایج درباره درمان اضطراب و افسردگی

آیا کودک من می تواند همزمان اضطراب و افسردگی داشته باشد؟ برای درمان اضطراب و افسردگی چه باید کرد؟
بله، مردم می توانند هر دو را همزمان داشته باشند. اختلالات اضطرابی زودتر از افسردگی ظاهر می شوند و اضطراب جدایی، فوبیاهای خاص و اضطراب اجتماعی زودتر ظاهر می شوند. برای درمان اضطراب و افسردگی باید به متخصص اعصاب مراجعه نمود.
تفاوت بین اضطراب و افسردگی چیست؟ آیا روش درمان اضطراب و افسردگی یکی است؟
افسردگی یک اختلال خلقی است. انواع مختلفی از افسردگی وجود دارد و شایع ترین نوع تشخیص داده شده، اختلال افسردگی اساسی است. با خلق و خوی غمگین و/یا تحریک پذیر، عدم لذت بردن از فعالیت های خوشایند قبلی و احساس ناامیدی همراه است. در شدیدترین شکل خود، افسردگی ممکن است باعث افکار یا رفتارهای خودکشی شود. در صورتی که اضطراب بخشی از یک کلاس جداگانه از اختلالات مرتبط با ترس های خاص، عصبی بودن، نگرانی یا ترس است.
آیا کمبود خواب می تواند باعث افسردگی شود؟ راه درمان اضطراب و افسردگی چیست؟
خیر. کمبود خواب به تنهایی نمی تواند باعث افسردگی شود، اما نقش دارد. کمبود خواب ناشی از یک بیماری پزشکی دیگر یا وجود مشکلات شخصی می تواند افسردگی را تشدید کند. ناتوانی مزمن در خواب نیز سرنخ مهمی است که نشان می دهد فرد ممکن است افسرده باشد.
آیا اکثر افراد مبتلا به افسردگی اقدام به خودکشی می کنند؟ چگونه افراد را برای درمان اضطراب و افسردگی شدید قانع کرد؟
خیر. اکثر افرادی که از افسردگی رنج می برند اقدام به خودکشی نمی کنند، اما بر اساس سلامت روان آمریکا، 30 تا 70 درصد از قربانیان خودکشی از نوعی افسردگی رنج می برند. این رقم اهمیت جستجوی درمان حرفه ای برای خود یا کسی که دوستش دارید در صورت مشکوک شدن به افسردگی را نشان می دهد.
افسردگی چقدر طول می کشد؟ درمان اضطراب و افسردگی چقدر طول می کشد؟
در صورت عدم درمان، انواع مختلف اختلالات افسردگی می تواند ماه ها یا گاهی سال ها ادامه داشته باشد. یک دوره افسردگی اساسی با مجموعه ای از علائم مشخص می شود که معمولاً چند ماه طول می کشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با 02144927197